Бабченко на українському ТБ-каналі розніс Путіна в пух і прах: українці в захваті від відео

Переїхав в Україну російський журналіст Аркадій Бабченко висміяв президента Росії Володимира Путіна, якого піддали відразу двом ганебним як для президентів процедурам під час візиту до Сінгапуру.

Коментар Бабченко насмішив соцмережі і примітний ще й тим, що пролунав в прямому ефірі українського телеканалу ATR. Йдеться про гучному відмову прем’єр-міністр Сінгапуру Лі Сянь Луна зустрічатися з Путіним, який у властивій для себе манері вирішив запізнитися на зустріч. Однак прем’єр-міністр азіатської держави чекати Путіна не став і просто скасував переговори. “Перекладаю з дипломатичної мови на російську.

Путін за своєю звичкою, думаючи що він все ще цар і Бог запізнився на годину на зустріч з прем’єром Сінгапуру, а той не став його чекати і просто встав і пішов. Після цього прем’єр-міністр Лун вибрав зручний для себе час і пропустив Путіна як звичайну людину через рамки металодетектора, де його охорони ще й провели особистий огляд.

Таким чином лідер “найбільший наддержави” … був просто-напросто поставлений на місце “, – іронічно прокоментував ганьба Путіна Бабченко.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *